* Frakt fra kun kr. 149,-. * Bestilling før klokken 14.00 sendes samme dag * Gratis lokal levering i Vestfold ved kjøp over kr. 1000,-

Personvern

Personvernerklæring:

Bowo AS har fullgaranti på alle sine produkter ihht til Norsk kjøpslov. Alle personaldata og informasjon blir behandlet konfidensielt og vi viderefører ikke kundenavn eller kundenummer til utenforstående parter.
Kortbehandlinger (VISA og Mastercard) er beskyttet av 3S-secure slik at du som kunde har en 100% sikkerhet ved E-handel hos Bowo AS.

Vi lagrer ikke kortinformasjon, eller deler noen form for kundeinformasjon med tredjepart!

All personlig informasjon vi samler inn fra deg vil bli brukt i samsvar med GDPR og andre gjeldende lover. Detaljene vi samler inn vil bli brukt til følgende øyemed:

  1. For å behandle bestillinger, for å opprettholde garanti forhold og for å gi etter-salgs service (vi kan gi dine opplysninger til en annen organisasjon, f.eks. posten i Norge, for å kunne levere produkter eller tjenester du har kjøpt og / eller å gi etter-salg service);
  2. For å gjennomføre sikkerhetskontroller (dette kan innebære å sende dine opplysninger til kredittopplysningsbyrå, som vil sjekke opplysningene vi gir dem mot offentlige og private databaser og som kan lagre denne informasjon til bruk i fremtidige sikkerhetskontroller - dette bidrar til å beskytte deg og oss fra falske transaksjoner);
  3. For å overholde juridiske krav. Vi kan bruke en tredjepart til å utføre visse aktiviteter, for eksempel behandling og sortering av data, overvåking og hvordan kundene bruker vår side og sende e-poster for oss.

Vi ønsker også å informere deg om ulike kampanjer, varer og tjenester som kan være av interesse for deg. Du kan bli kontaktet via post, e-post, telefon, SMS eller på annen måte vi anser som hensiktsmessig, herunder ny teknologi.