* Frakt fra kun kr. 149,-. * Bestilling før klokken 14.00 sendes samme dag * Gratis lokal levering i Vestfold ved kjøp over kr. 1000,-

Sponsing og samarbeid

Sponsing og samarbeid

Vi har i alle år forsøkt og gi noe tilbake til motorsporten i form av sponsing, selv om vi ikke har de største budsjettene. Vi vet at dette settes pris på.
Nytt av året er at vi søker etter samarbeidspartnere som ønsker å bli sponset. For 2024 sesongen fikk vi enormt mange søknader. Vi ser at behovet er stort så vi vil i årene fremover sette av en viss andel av vår omsetning/resultatet som det kan søkes om hvert år. Det betyr at jo mer vi selger, jo mer fører vi tilbake til markedet.
For 2024 sesongen har vi tilbudt samarbeid innen bilcross og drifting. Vi har vært flere som har vurdert søknadene, og her vi vi presentere de utvalgte for denne sesongen.

Bilcross

Joakim Finstad, Gol.

Joakim er en 18 år gammel Goling som allerede har rukket å kjøre sin femte sesong. Den skal tidlig krøkes som god bilcrosser skal bli. Han kjører både gnager og bakhjulstrekk, og er selvsagt å finne på Goldagene hvert år. Her fikk han 10. plass i 2023. Bra i det selskapet der.

Joakims favorittdekk er forøvrig Malatesta, og det setter vi selvsagt pris på å høre. 

Racesupport er stolt sponsor.

Joakim Finstad 

 

Emma Michelle Østenstad, Hokksund.

Michelle er ei jente på 17 år fra Hokksund som starter på sin fjerde sesong med bilcross. Favoritt bilen er BMW E46, men hun kjører det meste. Og det fort også! Beste plassering var 4. plass på sølvcrossen i 2023. Det lukter det svidd av!

Race Support er stolt sponsor.

 

 

Amira og Celine Dahle Bergstø, Hauglandshella.

Jente teamet fra Vest består av Amira på 16år og Celine på 13år. Begge aktive innen bilcross, så her har mekanikeren nok i henge fingrene i. Trives best i Golf 4. Målet for Amira er å kvale til landsfinalen, og gjøre det bra i Vestlandsmesterskapet. Celine skal på lisenskurs om en måned, da er hun klar for bilcrossen også. Blir nok en travel sommer for teamet i Vest.

Race Support er stolt sponsor.

May be an image of 2 people

Kent Robin Johansen, Kongsberg.

Kent er 27 år og er kjent for å sette de andre foran seg selv, og bidra der det trengs. Det være seg som mekaniker, hjelper på løp, eller bare en god venn. I ordentlig bilcross ånd! Nå har han hatt sin første sesong i gnager, og har allerede planene klare fremover. Vi ønsker lykke til.

Race Support er stolt sponsor.

 May be an image of text May be an image of 1 person and text

 

Sigbjørn Haugland, Bø

Sigbjørn har bilcross i blodet. Med sine 39 år har han allerede 19 aktive sesonger bak seg. Beste prestasjoner er hjemme i Bø hvor han har vunnet Bø-cupen 2 ganger. Bilcross er den store lidenskapen til familien, noe han stadfestet med å forlove seg på banen i 2015. I 2024 har han skumle planer for å gjøre det enda bedre, vi venter i spenning. Se også slagordet "Vi er alle vinnere". Bilcross-ånd!

Race Support er stolt sponsor.

May be an image of 2 people and text May be an image of car and text

Drifting

Sondre Bye, Fetsund.

Sondre er 28 år, og bosatt i Fetsund. Han begynte å kjøre drifting i 2015, og er fremdeles like hekta, om ikke mer. Sondre er et stolt medlem av Buldre Racing Team. Han bygger nå en ny BMW E92 i samarbeid med flere flinke aktører, slik at vi kommer til å se ennå mer til Sondre i løpet av året. Nå skal det røyklegges!

Race Support er stolt sponsor.